Barnedåb

En barnedåb skal være afslappet og hyggelig.

Barnedåb på Hotel Lidenlund

Barnedåben er en vigtig dag, hvor familien samles om en stor tradition, og her tilbyder vi de perfekte rammer. En barnedåb skal være afslappet og hyggelig – og så må det gerne være nemt og ligetil for de nybagte forældre. Vores lokaler er fyldt med varme og charme, der vil gøre dagen rigtig hyggelig.

Overnatning til barnedåb

Ved at holde festen på Hotel Lidenlund, har du mulighed for at tilbyde gæsterne overnatning på de hyggelige værelser.

Se væresler

Mad til barnedåben

Efter selve dåben kan forældre og gæster i ro og mag, uden at bekymre sig om parkeringspladser, borddækning og tilberedning af mad, nyde dagen med en lækker brunch eller frokost.

Se eksempel på selskabsmenu

Book opholdspakke

Oplev området i Lemvig

Hotel Lidenlund er placeret i hjertet af Lemvig, og som gæst har du derfor let adgang til både havneliv, byens charme og naturen – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. 

500 meter fra hotellets hoveddør ligger havnen, hvor du kan hoppe i bølgen blå, enten fra havnens badebroer eller byens lille sandstrand. 200 meter fra hotellet finder du Lemvig Sø, der giver anledning til en gåtur ud til istidens smeltedal. Selve hotellet ligger omringet af byens restauranter og specialbutikker.
Hotel Lidenlund
Læs mere
Havnelivet i lemvig
Læs mere
Fjorden
Læs mere
Design & udvikling:
Norsite
Ring: +45 97820200
Book ophold
Vi har ladestander
til jeres elbil på 
parkeringspladsen
gift
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram