Køkkenets aftens servering
Her ser du hovedretten for de kommende uger – derudover er der altid endnu en ret – forret eller dessert
185,-
Uge 5 - Mandag
Weinersnitsel med smørstegte kartofler, ærter & smørsauce
Uge 5 - Tirsdag
Hønsekødsuppe med kød & melboller samt tarteletter
Uge 5 - Onsdag
Stegt flæsk med persillesauce og rødbeder
Tilmeld dig i receptionen eller ring på 97 82 02 00
Uge 6 - Mandag
Grydestegt kylling med syltede agurker & brun sovs
Uge 6 - Tirsdag
Brændende kærlighed
Uge 6 - Onsdag
Stegt flæsk med persillesauce og rødbeder
Tilmeld dig i receptionen eller ring på 97 82 02 00
Uge 7 - Mandag
Glaseret skinke med grønlangkål & brune kartofler Tirsdag 13.02 Fiskefilet med persillesauce
Uge 7 - Tirsdag
Fiskefilet med persillesauce
Uge 7 - Onsdag
Valentines Day menu
Tilmeld dig i receptionen eller ring på 97 82 02 00
Uge 8 - Mandag
Gl. dags oksesteg med ribs & waldorfsalat
Uge 8 - Tirsdag
Karbonader med grønærter
Uge 8 - Onsdag
Stegt flæsk med persillesauce og rødbeder
Tilmeld dig i receptionen eller ring på 97 82 02 00
Uge 9 - Mandag
Lammekølle med bouillon kartofler & grønt
Uge 9 - Tirsdag
Flæskesteg med rødkål & brune kartofler
Uge 9 - Onsdag
Stegt flæsk med persillesauce og rødbeder
Tilmeld dig i receptionen eller ring på 97 82 02 00