Opholdspakker

Hotelophold med indhold

Her er alle vores opholdspakker på Hotel Lidenlund

2. august 2023
Amazing Christmas ophold

AMAZING CHRISTMAS ophold, med 4-retters gourmetmenu Fra den 15. til den 16. december tilbyder vi nu muligheden for at kombinere et magisk juleophold på Hotel Lidenlund i historiske rammer. Vores ophold inkludere 4-retters gourmetmenu med afstemt vinmenu, herefter afholdes årets julekoncert Amazing Christmas med Sinne Eeg og Christina Boelskifte mf.

2. august 2023
Et "Vildt" ophold, med en "Vildt" aften

Fra den 20. til den 21. oktober giver vi dig en enestående mulighed for at nyde et uforglemmeligt ophold på det historiske Hotel Lidenlund. Vores tilbud inkluderer en luksuriøs 4-retters aftenmenu med temaet "Vildt fra Klosterheden" ledsaget af en nøje udvalgt vinmenu.

2. august 2023
Juleophold - med aftenarrangement

Juleophold - med aftenarrangement Fra den 10. november til den 11. november, tilbyder vi nu muligheden for at kombinere et magisk juleophold på Hotel Lidenlund i historiske rammer med tilhørende 4-retters julemenu med afstemt vinmenu.

31. maj 2022
Golf og naturophold

Lemvig er omgivet af smukke istidslandskaber og grønne, åbne vidder.

1. maj 2022
Cykelophold

Både i Lemvigs bymidte og i den omkringliggende natur, er der et væld af skønne og alsidige cykelstier.

Book opholdspakke

Oplev området i Lemvig

Hotel Lidenlund er placeret i hjertet af Lemvig, og som gæst har du derfor let adgang til både havneliv, byens charme og naturen – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. 

500 meter fra hotellets hoveddør ligger havnen, hvor du kan hoppe i bølgen blå, enten fra havnens badebroer eller byens lille sandstrand. 200 meter fra hotellet finder du Lemvig Sø, der giver anledning til en gåtur ud til istidens smeltedal. Selve hotellet ligger omringet af byens restauranter og specialbutikker.
Hotel Lidenlund
Læs mere
Havnelivet i lemvig
Læs mere
Fjorden
Læs mere
Design & udvikling:
Norsite
Ring: +45 97820200
Book ophold
Vi har ladestander
til jeres elbil på 
parkeringspladsen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram