Oplevelser

Oplev mindeværdige øjeblikke på Hotel Lidenlund! Vi er stolte af at arrangere en vifte af begivenheder, der spænder fra koncerter til gastronomiske smagsoplevelser og meget mere. Du kan nemt sikre din adgang ved at købe billetter online. Udforsk vores spændende begivenhedskalender og vær med til at skabe uforglemmelige øjeblikke med os."

30. oktober 2023

Lørdag 25. Nov. 2023

Juletræstænding m. Tante Andante

Vi byder igen indenfor til den årlige traditionelle juletræstænding på Hotel Lidenlund! Fra kl. 12 åbner frokostrestauranten med lette retter. Derudover kan man nyde vafler, æbleskiver, gløgg og ikke mindst den magiske julestemning hotellet byder på. Fra kl. 14.30 til 16.30 får vi besøg af Tante Andante, som vil lave sjov og spas. Og sammen […]

30. oktober 2023

Lør-søn 2.-3. Dec. 2023

Julemarked

Vi skruer helt op for julestemningen med en masse spændende juleboder. Der vil være glaskunst, pileflet, uld, smykker, honningprodukter, øl og meget mere. I vores julepyntede stuer emmer det af julestemning. I hotellets restaurant kan I nyde jeres frokost, kage, æbleskiver, gløgg mm. Der vil være nisseløb for de mindste, og sørme om selveste julemanden […]

21. september 2023

Fredag 15 Dec. 2023

Amazing Christmas julekoncert

Den verdensberømte Lemviger, Sinne Eeg, kommer igen "hjem til jul" og vi har endnu engang fornøjelsen af at byde dig velkommen indenfor til årets julekoncert.

30. oktober 2023

Fredag 22. Dec. 2023

Syng julen ind til fællessang på Hotel Lidenlund

I vores familie har vi en tradition, hvor vi synger julen ind sammen med venner og familie, den sidste arbejdsdag før jul - det har vi taget med os på hotellet & skaleret op. KL 15.00 – 17.00: Vi har fornøjelsen af at invitere dig med indenfor når Ole Jørgensen sætter julen i gang med […]

21. september 2023

Fredag 29 Sep. 2023

Vinsmagning (Salget er afsluttet - Kommer igen senere - så hold øje)

Vi går på opdagelse i de klassiske Italienske vine, her taler vi om druesorter, klassifikationer for Veneto og produktion af de forskellige vine.

21. september 2023

Fredag 20 Okt. 2023

En "Vildt" aften (Salget er afsluttet - Men kommer igen i 2024 - hold dig klar!)

VILDT MED SMAG! Østers er en specialitet i vores område derfor indeholder vores VILDT-arrangement naturligvis en vild østers safari – tilrettelagt og guidet af vores dygtige naturvejleder Jens Hedevang fra Hedevang-OUTDOOR.

Oplev området i Lemvig

Hotel Lidenlund er placeret i hjertet af Lemvig, og som gæst har du derfor let adgang til både havneliv, byens charme og naturen – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. 

500 meter fra hotellets hoveddør ligger havnen, hvor du kan hoppe i bølgen blå, enten fra havnens badebroer eller byens lille sandstrand. 200 meter fra hotellet finder du Lemvig Sø, der giver anledning til en gåtur ud til istidens smeltedal. Selve hotellet ligger omringet af byens restauranter og specialbutikker.
Hotel Lidenlund
Læs mere
Havnelivet i lemvig
Læs mere
Fjorden
Læs mere
Design & udvikling:
Norsite
Ring: +45 97820200
Book ophold
Vi har ladestander
til jeres elbil på 
parkeringspladsen
gift
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram