Sommerfællessang & Fredagsstemning | Tina Wiberg - Sanglærken


Sommerfællessang med Tina Wiberg, også kendt som Sanglærken.

FREDAG DEN 5. JULI 2024 KL. 15.00-16.30

Efter sådan en aften kan man virkelig mærke glæden i kroppen, lykken sprudle og smilene brede😊. Aldrig i sin vildeste fantasi havde Tina drømt om, at dette fællessang skulle blive så stort!

Midt under lockdown blev hun inspireret af Phillip Fabers fællessang på DR. Hun ønskede at tage ud i byer og skabe et stort fællesskab om musikken, men var udfordret af forsamlingsloftet indendørs. I stedet inviterede hun folk til at synge i det fri, hvor man kunne møde op i familiegrupper af 10 og holde 2 meters afstand. Med blot 25 sanghæfter under armen og en uvished om, hvor mange der ville møde op.

Det blev starten på en årlig tradition:

  • I 2020 besøgte hun blot 3 byer.
  • I 2021 ville 13 byer være med.
  • I 2022 var hele 37 byer med.
  • I 2023 deltog 43 byer.

Derudover begyndte det at rygtedes til fester og arbejdspladser, og det er nu blevet et af hendes helt store "varemærker". Tina har en helt særlig evne til at læse sit publikum, få dem med og entertaine med vestjysk charme.

I rigtig mange byer holder man fast i at sidde udendørs under solen i naturen sammen med sine gode venner, kollegaer m.m. - helt lavpraktisk i en klapstol eller på et tæppe, medbringende en picnickurv.

Billetpris: 100 kr. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer og snacks på stedet.

Efter en aften fyldt med musik, glæde og fællessang med Tina Wiberg, hvorfor ikke forlænge oplevelsen med en overnatning på vores hotel?

Gør din musikalske aften til en komplet oplevelse ved at bo hos os – vi ser frem til at byde dig velkommen!

Book her

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige
Book opholdspakke

Oplev området i Lemvig

Hotel Lidenlund er placeret i hjertet af Lemvig, og som gæst har du derfor let adgang til både havneliv, byens charme og naturen – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. 

500 meter fra hotellets hoveddør ligger havnen, hvor du kan hoppe i bølgen blå, enten fra havnens badebroer eller byens lille sandstrand. 200 meter fra hotellet finder du Lemvig Sø, der giver anledning til en gåtur ud til istidens smeltedal. Selve hotellet ligger omringet af byens restauranter og specialbutikker.
Hotel Lidenlund
Læs mere
Havnelivet i lemvig
Læs mere
Fjorden
Læs mere
Design & udvikling:
Norsite
Ring: +45 97820200
Book ophold
Vi har ladestander
til jeres elbil på 
parkeringspladsen
giftchevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram