Konfirmation

Vi sørger for professionel betjening, smuk bordopdækning og en dejlig menu til den store dag.

HENT TILBUD HER

Konfirmationsmenu

Dit barns konfirmation er en stor dag, som du får mulighed for at nyde i fulde drag på Hotel Lidenlund. Her sørger vi nemlig for professionel betjening, smuk bordopdækning og en dejlig menu.

Menuen kan du også selv vælge efter dine ønsker og behov.

Nyd dagen sammen med konfirmanden og sænk skuldrene. Vi klarer nemlig alt det praktiske så I kun skal tænke på at få en dejlig dag.

Se eksempel på selskabsmenu

Konfirmation med overnatning

Gæsterne har mulighed for at overnatte på de mange fine værelser, hvilket giver mulighed for en lang og uforglemmelig dag.

Se værelser

Hent tilbud her

Oplev området i Lemvig

Hotel Lidenlund er placeret i hjertet af Lemvig, og som gæst har du derfor let adgang til både havneliv, byens charme og naturen – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. 

500 meter fra hotellets hoveddør ligger havnen, hvor du kan hoppe i bølgen blå, enten fra havnens badebroer eller byens lille sandstrand. 200 meter fra hotellet finder du Lemvig Sø, der giver anledning til en gåtur ud til istidens smeltedal. Selve hotellet ligger omringet af byens restauranter og specialbutikker.
Hotel Lidenlund
Læs mere
Havnelivet i lemvig
Læs mere
Fjorden
Læs mere
Design & udvikling:
Norsite
Ring: +45 97820200
Book ophold
Vi har ladestander
til jeres elbil på 
parkeringspladsen
gift
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram