Restaurant

Nyd smagen af gode lokale råvarer på Hotel Lidenlund. Hvad end I skal bruge forplejning til jeres firmaarrangementet, holde et større selskab eller nyde en middag for to med stearinlys og vin i glassene.

Vores venlige og professionelle personale er dedikeret til at gøre din oplevelse hos os så uforglemmelig som muligt.

Søndag ( ved forespørgsel) mandag, tirsdag & onsdage I januar, februar og marts 2024 byder Hotel Lidenlunds restaurant indenfor til "Dagens Ret" med tavleretter ala Fru Andersen på Badehotellet. Menuen vil altid bestå af 2 retter. Hold øje med hjemmesiden, Facebook og tavlen i foyeren for dagens menu.

Pris: 185 kr.

Bestil bord på

97 82 02 00 

 

Morgenmad og forplejning

Der er morgenmadsbuffet inkluderet i overnatning på Hotel Lidenlund. Desuden sørger vi for forplejning i høj kvalitet til jeres selskab, møde, konference og lignende.
I januar, februar og marts kan du også nyde aftensmad i form af "Dagens Ret" - bestående af let forret, hovedret og kaffe med sødt til.

Restaurant i Lemvig

Vores restaurant byder på hyggelige rammer for smuk spisning i ægte jugendstil. Vores retter er inspireret af årstiderne, så du altid kan nyde friske og lækre retter. Vores hotel er det perfekte sted at slappe af og hygge med dine nærmeste. Vi tilbyder en række faciliteter og tjenester, hvis du ønsker et ophold på hotellet. Vi håber, du nyder dit besøg hos os!

Det anbefales at reservere bord.

Foruden morgenmad og frokost, er der døgnåbent i husets Trust Point - en "tillids-bar" hvor alle gæster kan betjene sig selv med kaffe, the, kolde drikkevarer, vin og øl samt lidt snacks.

Book opholdspakke

Oplev området i Lemvig

Hotel Lidenlund er placeret i hjertet af Lemvig, og som gæst har du derfor let adgang til både havneliv, byens charme og naturen – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. 

500 meter fra hotellets hoveddør ligger havnen, hvor du kan hoppe i bølgen blå, enten fra havnens badebroer eller byens lille sandstrand. 200 meter fra hotellet finder du Lemvig Sø, der giver anledning til en gåtur ud til istidens smeltedal. Selve hotellet ligger omringet af byens restauranter og specialbutikker.
Hotel Lidenlund
Læs mere
Havnelivet i lemvig
Læs mere
Fjorden
Læs mere
Design & udvikling:
Norsite
Ring: +45 97820200
Book ophold
Vi har ladestander
til jeres elbil på 
parkeringspladsen
gift
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram