Om Hotellet

Hyggelige og unikke rammer. Det finder du på Hotel Lidenlund i Lemvigs bymidte.

Følg med i aktuelle arrangementer og nyheder fra hotellet ved at tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev

TILMELD NYHEDSBREV

Med en kærlighed til nostalgi, bæredygtighed og lokale råvarer trækker Hotel Lidenlund dels på moderne værdier, mens tiden spoles tilbage til hotellets storhedstid i 1920’erne. Dengang var stedet byens industrihotel, som også dannede rammerne om områdets mange foreninger og politiske møder.

Men selvom hotellet nu fungerer som overnatning for Lemvigs turister, er stemningen på Hotel Lidenlund som den har været i mere end hundrede år. Stuklofterne er velbevarede, vintagemøblerne emmer af husets originale stil, og håndklæderne er strikket af lokale kvinder. Alt sammen er det med til at skabe en autentisk og hyggelig atmosfære.

Hotel Lidenlund er placeret i hjertet af Lemvig, og som gæst har du derfor let adgang til både havneliv, byens charme og naturen – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. 500 meter fra hotellets hoveddør ligger havnen, hvor du kan hoppe i bølgen blå, enten fra havnens badebroer eller byens lille sandstrand. 200 meter fra hotellet finder du Lemvig Sø, der giver anledning til en gåtur ud til istidens smeltedal. Selve hotellet ligger omringet af byens restauranter og specialbutikker.

I foråret 2021 gennemgik Hotel Lidenlund en større renovering, så stedets sjæl nu træder endnu tydeligere frem. Særligt facadehuset er holdt i gammel, traditionel stil, mens baghuset har fået et mere moderne udtryk. Som en del af renoveringen har hotellet også fået to helt nye suiter, hvor der i særlig grad er kælet for deltaljerne.

 

Foruden faciliteter til overnattende gæster på hotellets 27 værelser, tilbyder Hotel Lidenlund også festlokaler til op til 110 personer samt mulighed for erhvervsmøder. I begge tilfælde med mulighed for servering.

 

Værterne på Hotel Lidenlund er Gitte og Steen Bitsch, der gennem de seneste 30 år har boet i Gudum, øst for Lemvig. De er derfor både kendt med seværdighederne i nærområdet og lokalhistorien i Lemvig og omegn.

Book opholdspakke

Oplev området i Lemvig

Hotel Lidenlund er placeret i hjertet af Lemvig, og som gæst har du derfor let adgang til både havneliv, byens charme og naturen – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. 

500 meter fra hotellets hoveddør ligger havnen, hvor du kan hoppe i bølgen blå, enten fra havnens badebroer eller byens lille sandstrand. 200 meter fra hotellet finder du Lemvig Sø, der giver anledning til en gåtur ud til istidens smeltedal. Selve hotellet ligger omringet af byens restauranter og specialbutikker.
Hotel Lidenlund
Læs mere
Havnelivet i lemvig
Læs mere
Fjorden
Læs mere
Design & udvikling:
Norsite
Ring: +45 97820200
Book ophold
Vi har ladestander
til jeres elbil på 
parkeringspladsen
gift
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram