Møder

Besøg Hotel Lidenlund i Hjertet af lemvig, hvor der er mulighed for alle typer møder - store som små.

Erhvervstilbud

Se Brochure
HENT TILBUD HER

Mødelokaler

På Hotel Lidenlund er der tid til mærke roen, også selvom der skal arbejdes.

Book et mødelokale på Hotel Lidenlund og gør Jeres næste møde til ét, hvor der også er plads til at holde en pause med tid til at trække udenfor og nyde Lemvig og den smukke havnefront.

I har også mulighed for at invitere Jeres gæster på et længerevarende møde med overnatning.

Vi har forskellige mødelokaler, så I har mulighed for at vælge det lokale, der passer Jeres møde/event bedst.

I vores mindste lokale, Tværsalen, er der plads til 30 personer. I Restauranten er der plads til op til 40 personer. Til de lidt større møder/events har vi Bodegaen, hvor der kan være op til 50 personer, og ikke mindst Storsalen med plads til 110 personer.

Møder med forplejning

Uanset om I skal afholde et mindre møde eller et lidt større event, så har vi lokalerne, hvor vi selvfølgelig sørger for forplejning til Jer og Jeres gæster.

Vi tilbyder kaffe og kage, sodavand og øl, morgenmad, middagsmad og aftensmad. I har mulighed for helt selv at tilvælge den forplejning I ønsker.

Erhvervstilbud

Vi vil rigtig gerne lave en firmaaftale med Jer, og vi kan godt matche Jeres vanlige priser.

Vi arbejder på at blive et sted, der kan mere end blot at være hotel. Derfor vedhæfter vi et tilbud, der svarer konkret på erhvervsovernatninger samt andre tiltag og tilbud vi har iværksat, som kunne have Jeres interesse.

Håber I finder det interessant, og har I spørgsmål må I meget gerne ringe til os.

Erhvervstilbud

Se Brochure

Hent tilbud her

 

Oplev området i Lemvig

Hotel Lidenlund er placeret i hjertet af Lemvig, og som gæst har du derfor let adgang til både havneliv, byens charme og naturen – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. 

500 meter fra hotellets hoveddør ligger havnen, hvor du kan hoppe i bølgen blå, enten fra havnens badebroer eller byens lille sandstrand. 200 meter fra hotellet finder du Lemvig Sø, der giver anledning til en gåtur ud til istidens smeltedal. Selve hotellet ligger omringet af byens restauranter og specialbutikker.
Hotel Lidenlund
Læs mere
Havnelivet i lemvig
Læs mere
Fjorden
Læs mere
Design & udvikling:
Norsite
Ring: +45 97820200
Book ophold
Vi har ladestander
til jeres elbil på 
parkeringspladsen
gift
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram