Kurser

Hold dit næste kursus på Hotel Lidenlund - Vi tilbyder lokaler, udstyr og forplejning.

Erhvervstilbud

Se Brochure
HENT TILBUD HER

Lokaler til Kurser

På Hotel Lidenlund er der tid til mærke roen, også selvom der skal arbejdes.

Book et lokale til kurser på Hotel Lidenlund og gør dit næste kursus til et event, hvor der også skal være plads til at holde en pause med tid til at trække udenfor og nyde Lemvig og den smukke havnefront.

Du har også mulighed for at invitere dine gæster på et længerevarende Kursus med overnatning.

Vi har forskellige slags lokaler til kurser, så du har mulighed for at vælge det lokale der passer dit kursus/event bedst.

I vores mindste lokale, Tværsalen, er der plads til 30 personer, i har vi Restauranten er der er plads til op til 40 personer. Til de lidt større møder/events har vi Bodegaen hvor der kan være op til 50 personer, og ikke mindst storsalen med plads til op til 110 personer.

Kurser med forplejning

Uanset om du skal afholde et mindre kursus eller et lidt større event, så har vi lokalerne, hvor vi selvfølgelig sørger for forplejning til dig og dine gæster.

Vi tilbyder kaffe og kage, sodavand og øl, morgenmad, middagsmad og aftensmad. Du har mulighed for helt selv at tilvælge den forplejning du ønsker.

Erhvervstilbud

Vi vil rigtig gerne lave en firmaaftale med jer og vi kan godt matche jeres vanlige priser.

Vi arbejder på at blive et sted der kan mere end blot at være Hotel, derfor vedhæfter jeg et tilbud der svarer konkret på erhvervs overnatninger samt andre tiltag og tilbud vi har iværksat som kunne have jeres interesse.

Håber du finder det interessant og har du spørgsmål må du meget gerne ringe til os

Erhvervstilbud

Se Brochure

Hent tilbud her

Oplev området i Lemvig

Hotel Lidenlund er placeret i hjertet af Lemvig, og som gæst har du derfor let adgang til både havneliv, byens charme og naturen – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. 

500 meter fra hotellets hoveddør ligger havnen, hvor du kan hoppe i bølgen blå, enten fra havnens badebroer eller byens lille sandstrand. 200 meter fra hotellet finder du Lemvig Sø, der giver anledning til en gåtur ud til istidens smeltedal. Selve hotellet ligger omringet af byens restauranter og specialbutikker.
Hotel Lidenlund
Læs mere
Havnelivet i lemvig
Læs mere
Fjorden
Læs mere
Design & udvikling:
Norsite
Ring: +45 97820200
Book ophold
Vi har ladestander
til jeres elbil på 
parkeringspladsen
gift
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram