info@hotel-lidenlund.dk
Tlf. +45 97820200

Erhvervstilbud

Vi vil gerne give jer et erhvervstilbud - vi kan matche jeres vanlige priser.

Se erhvervstilbud her

info@hotel-lidenlund.dk

Tlf:. +45 97820200

Vi arbejder på at blive et sted der kan mere end blot at være Hotel, derfor vedhæfter vi et tilbud der svarer konkret på erhvervs overnatninger samt andre tiltag og tilbud vi har iværksat som kunne have jeres interesse.

 

Vi håber det fanger jeres interesse.
For yderligere information, er I velkommene til at kontakte os telefonisk eller via. e-mail.

+45 9782 0200 • info@hotel-lidenlund.dk

Download PDF eller udskriv:

Erhvervstilbud Hos Hotel Lidenlund

Erhvervstilbud på overnatninger mm.

Vær opmærksom på:

At hos os er priserne naturligvis inkl. god morgenmad med friske lokale råvarer, fra Slagter Mortensen, Thise mejeri o.l.

  • I har alle dage, mulighed for at tilkøbe madpakker - det kan aftales at de indgår fast i overnatningsprisen ligesom morgenmaden.
  • Alle gæster har hele døgnet adgang til køleskab, mini the-køkken, hvor der kan laves gratis kaffe og the eller tilkøbes kolde drikke.
  • I husets mere eksklusive lokaler som ”Kartellet” og ”Logen” - kan I, efter aftale, låne lokaler til mindre erhvervs-møder med forplejning (kaffe/kage, frokost eller aftensmad)
  • Vi kan desuden arrangere private gourmetmiddage for erhvervsgrupper. Niveauet for mad og vin-menuen kan aftales individuelt.

Særlig erhvervstilbud til overnattende gæster/ansatte:

Alle priser er inkl moms.

Udlejning af standard værelser for 1 person, med løbende bestillinger og fri afbestilling frem til et døgn før: -10% = 787,50 kr. pr. nat inkl. morgenmad (normal pris 875,00 kr.)

Udlejning af standard værelser for 1 person, fra mandag eftermiddag til fredag morgen i en fast aftalt periode: 750.00 kr. pr. nat inkl. morgenmad (normal 875.00 kr.)

Ved en fast booking af et antal værelser for en længere periode, uden for sommersæsonen, alle ugens 7 dage: 650.00 kr. pr. nat inkl. morgenmad (normal 875.00 kr.)

- Til dette tilbud har vi 9 standard værelser med mulighed for 1 gæst på hvert værelse i perioden 1.10.2022 til 1.4.2023.

- Prisen gælder for en minimumsperiode på 14 dage.

Alle værelse har naturligvis eget bad og toilet. Derudover skrivebordsplads, wifi og TV med alle DR's kanaler.

Der er desuden mulighed for at opgradere til Old Fashioned-værelser eller suiter (suiter er værelser med to rum, foruden badet). I lavsæsonperioder opgradere vi jeres gæster uden ekstra beregning.

Når vi har indgået en aftale med Jer, får I en kode I bruger til alle fremtidige bookinger. Så bliver jeres erhvervspriser automatisk brugt fremover.

Andre muligheder i huset:

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at I kan leje gode undervisningslokaler hos os - også med fuld forplejning. Eks. ”Bodegaen” til grupper på op til 25 personer eller ”Storsalen” til grupper på op til 125 personer – begge med adgang til stor Clevertouch skærm på 86".

Lokalerne, sammen med hotellets øvrige faciliteter, er velegnede til kurser, enkelte undervisningsdage med fuld forplejning, foredrag, personaleudviklingsforløb o.l.

Supplerende muligheder:

  • Ønsker I evt. et foredrag omkring arbejdstrivsel, konstruktiv håndtering af forskellige stresstyper eller om samarbejdespsykologi, så er det emner som jeg, Gitte Bitsch, med 16 års erfaring med psykologi, ledelses- og personaleudvikling, tilbyder til større eller mindre erhvervsgrupper, der gæster hotellet.
  • Har I gæster, der skal have lidt ekstra eller en særlig oplevelse, så vil vi gerne arrangere eks. guidet byvandring, morgenyoga, byvandringer, en aften med champagne og vinhygge i ”Kartellet” o.l. Disse pakkeløsninger kan vi sammensætte fra gang til gang.

Priserne gælder hele 2022

Håber tilbuddene finder Jeres interesse 

Med venlig hilsen

Gitte Bitsch
Hotel Lidenlund
Kontakt mig på 97820200 eller direkte på 60488888

Oplev området i Lemvig

Hotel Lidenlund er placeret i hjertet af Lemvig, og som gæst har du derfor let adgang til både havneliv, byens charme og naturen – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. 

500 meter fra hotellets hoveddør ligger havnen, hvor du kan hoppe i bølgen blå, enten fra havnens badebroer eller byens lille sandstrand. 200 meter fra hotellet finder du Lemvig Sø, der giver anledning til en gåtur ud til istidens smeltedal. Selve hotellet ligger omringet af byens restauranter og specialbutikker.
Hotel Lidenlund
Læs mere
Havnelivet i lemvig
Læs mere
Fjorden
Læs mere
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram