Persondata og cookies

Persondatapolitik

Når du går på hotel Lidenlund´s hjemmeside, indsamler vi oplysninger om dig. Læs venligst herunder om
hvilke informationer der indsamles, hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har
adgang til oplysningerne samt hvem du kan kontakte hvis spørgsmål eller indsigelser.

1. Ved at du selv afgiver personoplysninger

Hotel Lidenlund beder om dine personoplysninger, når du køber tjenester på vores hjemmeside. Vi indsamler
kun personoplysninger som navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mail, når du selv giver dem.

 

1.1. Hvad bruger vi personoplysninger til

Dine personoplysninger benyttes først og fremmest til at behandle dine forespørgsler og reservationer samt
levere tjenester og service til dig. Persondata gemmes ikke længere end tilladt ved lov og slettes, når de ikke
er nødvendige for hotel Lidenlund længere. Vær opmærksom på, at oplysninger,som du afgiver i et offentligt
forum som for eksempel på Facebook, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart,
der ikke er en del af hotel Lidenlund. Vi anbefaler derfor, at man overvejer, hvilken information man afgiver
på sociale midler m.fl.

 

1.2. Lagring af persondata

Personoplysningerne lagres hos vores databehandler, som opbevarer og behandler persondata på vores
vegne i henhold til denne privatlivspolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

 

1.3. Samkøring af data

Hotel Lidenlund benytter cookies til at indsamle oplysninger om din adfærd på hotellets digitale platforme.

 

1.4. Beskyttelse af personoplysninger

Hotel Lidenlund opbevarer personoplysninger sikkert og fortroligt på administrationens computer, der har
begrænset personadgang, er placeret i kontrollerede faciliteter og hvor sikkerheden kontrolleres løbende.

 

1.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Opdatering i persondataloven kan betyde, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive
nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling
af personoplysninger.

 

1.6. Kontakt

Du kan altid ændre, slette eller få udleveret den data, som hotel Lidenlund har om dig.

 

1.7. Ved jobansøgning til hotel Lidenlund

Søger du en stilling hos hotel Lidenlund, vil dine personoplysninger blive behandlet som ovenstående. Din
ansøgning gemmes i op til 6 måneder ved eventuelt afslag.

 

2. Cookies

Hotel Lidenlund benytter cookies på de digitale platforme. En cookie er en lille tekstfil, der husker din søgning.
Cookies bliver på din computer i et antal måneder. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges
perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan indstille din browser til
automatisk af afvise cookies eller underrette dig, når et websted anmoder om at gemme cookies.

 

3. Ansvarsfraskrivelse

Vi ajourfører løbende vores hjemmeside og tager forbehold for ændringer. Hotel Lidenlund´s hjemmeside
indeholder links til andre hjemmesider tilvejebragt af tredjemand. Hotel Lidenlund er ikke ansvarlige for
tilgængeligheden eller indholdet af tredjemands hjemmesider.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger:
Hotel Lidenlund, Vasen 11, 7620 Lemvig
E-mail: info@hotel-lidenlund.dk Telefon: 97 82 02 00 CVR: 11 81 09 85

Oplev området i Lemvig

Hotel Lidenlund er placeret i hjertet af Lemvig, og som gæst har du derfor let adgang til både havneliv, byens charme og naturen – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. 

500 meter fra hotellets hoveddør ligger havnen, hvor du kan hoppe i bølgen blå, enten fra havnens badebroer eller byens lille sandstrand. 200 meter fra hotellet finder du Lemvig Sø, der giver anledning til en gåtur ud til istidens smeltedal. Selve hotellet ligger omringet af byens restauranter og specialbutikker.
Hotel Lidenlund
Læs mere
Havnelivet i lemvig
Læs mere
Fjorden
Læs mere
Vi har ladestander
til jeres elbil på 
parkeringspladsen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram