Handelsbetingelser for billetsalg

HANDELSBETINGELSER FOR ONLINE Billet BETALING (BILLET KØBER)

 1. Generelle oplysninger Juridisk navn: Hotel Lidenlund, CVR: 15787236
 2. Parterne Handelsbetingelserne gælder for personer, der anvender Hotel Lidenlund til tilmelding og betaling. Disse personer betegnes som Køber. Personer, der administrerer Hotel Lidenlund billetsystem med tilhørende online betalingsmodul, betegnes som Arrangøren. Arrangøren er ansvarlig for at opfylde særskilte betingelser.
 3. Aftalens omfang  Hotel Lidenlund påtager sig intet ansvar overfor Køber for Arrangørens eventuelle betalingsstandsning. Arrangøren er eneansvarlig for korrektheden og lovligheden af de oplysninger, der oplyses på Hotel Lidenlund og videregives til Køber.. Arrangøren skal sikre, at det anvendte materiale, herunder tekst og billeder, ikke krænker tredjemands rettigheder. Ved køb oprettes en en kvittering i vores system, hvor data som navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse gemmes. Dette bruges til at verificere Køber når de ankommer. Hotel Lidenlund videregiver ikke disse oplysninger. Hotel Lidenlund forbeholder sig ret til at sende automatiske systememails, der er relevante for købet, såsom kvitteringer og billetter, til Købers e-mailadresse. Hvis Køber vælger at modtage nyhedsbreve fra Hotel Lidenlund, vil disse også blive sendt til Købers e-mailadresse.
 4. Betaling Der kan betales med de betalingsmetoder, der stilles til rådighed af Hotel Lidenlund. Alle kommunikation i forbindelse med billetkøb er krypteret, hvilket betyder, at dine kortoplysninger er beskyttede. .
 5. Priser Alle priser er inklusiv moms.
 6. Billet, kvittering og levering Købet registreres i Hotel Lidenlund's system, som kan bekræfte fremmøde i systemet eller kræve dokumentation i form af kvittering/billet ved adgang. En billet sendes via e-mail umiddelbart efter købet og kan printes og bruges som dokumentation for betaling.  Det er ikke tilladt at overdrage erhvervede billetter i kommerciel eller anden forretningsmæssig hensigt. Alle billetter er registreret i Købers navn og tilknyttet det anvendte betalingskort. Derfor kan kun Køberen få adgang medmindre der er tale om et Event, hvor der må købes mere end 1 stk. adgangsbillet. Købet registreres stadig under Købers navn, og Køberen bør være til stede ved brug af billetterne.
 7. Fortrydelse og refundering Tilmelding i forbindelse med billetkøb anses som bindende, medmindre andet er fastsat i henhold til gældende lovgivning. Refundering af billetter håndteres af Arrangøren og sker normalt kun i tilfælde af aflysning, medmindre andet er specificeret i eventbeskrivelsen.  Arrangøren forbeholder sig ret til at ændre datoerne for et Event, hvilket gør billetten stadig gyldig og derfor ikke refunderes. Eventuelle bookinggebyrer refunderes normalt ikke. Refusion udføres til samme betalingskort, kontantbetaling eller bankoverførsel efter Arrangørens retningslinjer. Eventuelle henvendelser vedrørende refundering, aflysning eller billetkøb bør rettes til Arrangøren.
 8. Databeskyttelsespolitik Hotel Lidenlund videregivere IKKE personlige oplysninger såsom navn, adresse, køn, fødselsdato, telefonnummer og e-mailadresse. Personlige oplysninger indsamles til registrerings- og betalingsstatusformål. Hotel Lidenlund deler ikke disse oplysninger med tredjepart. Hotel Lidenlund ApS har indgået en GDPR - Databehandleraftale med vores webudvikler Norsite Aps. Du indgår en Persondatapolitik med Hotel Lidenlund og Dataansvarlig.
 9. Forbehold for fejl og mangler
  Hotel Lidenlund forbeholder sig ret til at rette fejl og mangler i priser og beskrivelser samt annoncere udsolgte Events. Hotel Lidenlund fastsætter den vejledende udsalgspris for billetterne, enten inklusive eller eksklusive bookinggebyr.
Book opholdspakke

Oplev området i Lemvig

Hotel Lidenlund er placeret i hjertet af Lemvig, og som gæst har du derfor let adgang til både havneliv, byens charme og naturen – alt sammen indenfor en radius af én kilometer. 

500 meter fra hotellets hoveddør ligger havnen, hvor du kan hoppe i bølgen blå, enten fra havnens badebroer eller byens lille sandstrand. 200 meter fra hotellet finder du Lemvig Sø, der giver anledning til en gåtur ud til istidens smeltedal. Selve hotellet ligger omringet af byens restauranter og specialbutikker.
Hotel Lidenlund
Læs mere
Havnelivet i lemvig
Læs mere
Fjorden
Læs mere
Design & udvikling:
Norsite
Ring: +45 97820200
Book ophold
Vi har ladestander
til jeres elbil på 
parkeringspladsen
gift
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram