Forretter
Dampet hvide asparges med hollandaisesauce, håndpillede rejer & urter
Kold og cremet ærtesuppe med jomfruhummer, friterede rodfrugter, spire & hjemmebagt brød
Oksecarpaccio med trøffelmayonnise, ruccula, syltede rødløg & revet vesterhavsost
Hovedretter
Oksemørbrad med pommes anna, små gulerødder, grillet asparges, nye løg, syltede beder, rødvinssauce & urter
Langtidsbariseret Svineskank, pommes duchess med urter, nye friske ærter, urtesalt, små nye gulerødder, syltede rødløg, sommerkål
Onglet, med små nye stegte kartofler, cremet gulerodspure, rosmarinsauce, syltede bagte cherrytomater, forårsløg, grillet hjertesalat.
Dessert
Rabarber crumble med råsyltede rabarber, hjemmelavet vanilje is, skovsyre og jordbær.
Chokolademousse med hjemmelavet jordbæris og sukkermarineret citron
Koldskålmousse med jordbær op bund af hjemmelavet kammerjunker